طبق خبرگزاری های انجام شده سازمانهای امنیتی آمریکا میتوانند اطلاعات مهمی را درباره اسناد و حتی افراد با استفاده از کدهای ردیابی در اسناد چاپ شده که به نظر میرسد توسط همه پرینترها ایجاد میشوند، به دست بیاورند.
چندی قبل یک پیمانکار آژانس امنیت ملی ایالات متحده آمریکا به دلیل افشای برخی از اطلاعات طبقهبندی شده آن در رسانههای اجتماعی دستگیر شد. آژانس امنیت ملی برای پیدا کردن این فرد از یک پرینتر و سند چاپ شده توسط آن استفاده کرد و در انجام کار خود کاملا موفق ظاهر شد. نحوه ردیابی وی همه را شگفتزده کرد.
چگونه پرینترها کدهای ردیابی در اسناد چاپ شده را به صورت مخفیانه جاسازی میکنند!
داستان افشای قدرت عجیب پرینترها در جاسوسی از کاربران چیست؟ جالب است بدانید که چاپگرها با جاسازی کدهای ردیابی در اسناد، تمام عملیات انجام شده توسط کاربران را ریز به ریز ثبت میکنند. بر اساس گزارشی که توسط Quartz منتشر شد، اگرچه خبر کدهای ردیابی اسناد چاپ شده در حال حاضر در سراسر دنیا پیچیده است. برای نخستین بار در سال 2004 میلادی به صورت یک مقاله، شاهد انتشار مطالبی درباره آن در مجله PCWorld بودیم؛ در این مقاله گفته شده بود پرینترهای رنگی، الگوهای کدگذاری شدهای را در اسناد چاپ شده مخفی میکنند که نه تنها شماره سریال خود پرینتر، بلکه زمان و تاریخ پرینت شدن آن را نیز ثبت می کند.
کدهای ردیابی در اسناد به چه صورت ظاهر و چه قالبی دارند؟
در واقع این کدهای مخفی پرینتر به صورت الگوهایی متشکل از نقطههای کوچک ثبت میشوند که قطر هر نقطه کمتر از یک میلیمتر بوده و دارای یک سایه زرد رنگ هستند. زمانی که این الگو در کنار دیگر محتواها بر روی پسزمینه سفید کاغذ ثبت میشود، امکان مشاهده آن توسط چشم انسان وجود ندارد. به نظر میرسد از ایام قدیم به کاربران توصیه میشده که چیزی در مورد این ویژگی نپرسند! طبق گفته های پیتر کرین (Peter Crean)پژوهشگر ارشد در شرکتXerox ، که در مقاله مجله PCWorld در مورد این ویژگی صحبت کرده بود، سازندگان پرینتر تنها زمانی درباره این ویژگی به مشتریان توضیح میداد که آنها از وجود چنین ویژگی اطلاع داشته و درباره آن سوال میپرسیدند.
بر اساس گفتههای پیتر کرین، آنها در حالت کلی و مخصوصا در تبلیغات، درباره الگوهای کدگذاری شده پرینترها به مشتریان چیزی نمیگفتند. فقط به فروشندگان اطلاعات جزیی گفته شده بود که اگر زمانی یک کاربر آگاه سوال پرسید، از کدهای ردیابی تنها به عنوان یک ویژگی امنیتی یاد کنند.
همچنین بخوانید: کدهای خطای دستگاه کپی شارپ
این ایده رمزگذاری اسناد چاپ شده برای اولین بار توسط کشور ژاپن منتشر شد و به نظر میرسد از مدتها قبل به صورت گسترده از این ترفند استفاده می کردند. هدف از قرار دادن ایده کدهای ردیابی در اسناد چاپ شده زمانی به وجود آمد که دولتها امکان سواستفاده از پرینترهای رنگی برای مقاصد جعل سند و یا حتی چاپ پول اظهار نگرانی میکردند.
ماشین های اداری پرینتر پرینتر لیزری پرینتر جوهرافشان پرینتر سوزنی اسکنر فکس فتوکپی
:: برچسبها:
پرینتر, چاپگر, پرینتر جاسوسی, پرینتر کدهای ردیابی ,
:: بازدید از این مطلب : 137
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0